Restaurant Edwart

Tafelen in het gezelligste eethuis van De Haan

restaurant-bar-cafe

Restaurant Edwart

Restaurant Edwart bevindt zich in De Haan, een charmante badplaats aan de Belgische kust.

Hier, op de eerste verdieping van een 19de-eeuws pand, kun je de joviale en gedreven chef Bernard Patrouille live bezig zien in zijn open keuken. Bernard werkte in bekende sterrenzaken in binnen- en buitenland en dat vertaalt zich dagelijks in één doel: topkwaliteit leveren met respect voor de authentieke, klassieke keuken.

Vol liefde en passie wordt met grote zorg naar kwaliteit onze basisgrondstoffen gekozen. Met hier en daar een knipoog naar grootmoeders keuken proberen we u een eerlijke, eenvoudige keuken te brengen vol smaak en toch een licht gevoel. De wil u net dat ietsje meer te willen bieden is voor ons een streefdoel.

De specialiteit van het huis: Limousin-rundvlees met ganzenlever en truffelsaus. Iedere dag is er ook aanvoer van verse vis. Eethuis Edwart telt flink wat vaste klanten en die geven Bernard vaak carte blanche om zelf te beslissen wat er bereid wordt. Dat levert steeds verrassende culinaire creaties op die vaak gebundeld worden in een 'Marktmenu' ( 3-gangen € 42 – keuze in voor- en hoofdgerecht en dessert of kaasbordje achteraf).

Als gepassioneerd wijnliefhebber zijn de wijnen die geserveerd worden in het restaurant, steeds geproefd en geselecteerd door Bernard en worden u aangeboden aan betaalbare prijzen. Bernard adviseert u graag bij uw keuze om een wijn te selecteren die perfect samengaat met uw gerecht.

Restaurant Edwart is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Kust kan gebruiken.
Cadeaubon Kust kopen

Locatie

Driftweg 4
8420 De Haan
Tel: 059 237243

Website: http://www.edwart.be